Bouwkundig onderzoek en advies

Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau dat sinds 1990 klaarstaat voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Jarenlange ervaring in advies, management en CAD maakt ons tot een all-round bouwkundig ingenieursbureau. Onze werkwijze kenmerkt zich door een efficiënte aanpak en persoonlijke benadering.


Thermografie

Last van een onbehagelijk gevoel in huis door kou of tocht? Doe de Thermoscan!

Bij het uitvoeren van een Thermoscan wordt door Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. een tweetal facetten van de woning onderzocht doormiddel van een warmtebeeldcamera (Thermografie).

Gebouwschil
De gehele schil "het jasje" van het gebouw wordt met deze speciale camera onderzocht, waarbij alle koudebruggen/warmtelekken visueel in kaart worden gebracht.

Verwarmingsinstallatie
Alle onderdelen van de verwarmingsinstallatie die warmte afgeven, zoals radiatoren en vloerverwarmingsleidingen worden tijdens de Thermoscan nagelopen. Zodoende kunnen eventuele luchtbellen of niet goed werkende delen worden gesignaleerd.

Na de opname ter plaatse worden de gemaakte warmtebeelden beoordeelt en worden de voorkomende gebreken en eventuele oplossingen hiervan door middel van een beknopte rapportage toegelicht.

hieronder ziet u enkele voorbeelden van gemaakte foto's tijdens inspecties.Email
EcoQuastor EcoQuastor


Projecten
(Klik op de afbeelding voor meer informatie)
Adviesbureau Bertram Maastricht BV
Postbus 2197 - 6201 CB Maastricht
Bezoekadres:
Dr. Bakstraat 89 - 6216 CD Maastricht


Tel.: +31 (0)43 354 77 66
Fax: +31 (0)43 354 77 67
Web: www.bertram.nl
E-mail: