Bouwkundig onderzoek en advies

Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau dat sinds 1990 klaarstaat voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Jarenlange ervaring in advies, management en CAD maakt ons tot een all-round bouwkundig ingenieursbureau. Onze werkwijze kenmerkt zich door een efficiënte aanpak en persoonlijke benadering.


Schade-expertise & Vooropname


Schade-expertise


Bij alle soorten van bouwschade kan Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. worden ingeschakeld om de oorzaak van de schade te bepalen en de kosten die deze met zich meebrengt in kaart te brengen. Nauwkeurig wordt de schade genventariseerd en alle noodzakelijke reparatie en/of vervangingshandelingen inclusief materialen worden gerapporteerd.

Met het uiteindelijke rapport kunt u de schade bij uw verzekeraar of tegenpartij onderbouwen en eventueel verhalen.

Ons bureau stelt niet alleen schades vast. Het kan ook voor contra-expertise en in aansprakelijkheids- en rechtsbijstandzaken ingeschakeld worden.


Vooropname


Bij een vooropname of nulmeting wordt er, door een medewerker van ons bureau, voor aanvang van de bouwactiviteiten de bouwkundige gebreken van panden en/of bebouwing vastgelegd. Dit gebeurt aan de hand van een rapport. Het rapport is een inventarisatie van zichtbare bouwkundige gebreken. De geconstateerde gebreken worden fotografisch vastgelegd en waar nodig beschreven.
Email
EcoQuastor EcoQuastor


Projecten
(Klik op de afbeelding voor meer informatie)
Adviesbureau Bertram Maastricht BV
Postbus 2197 - 6201 CB Maastricht
Bezoekadres:
Dr. Bakstraat 89 - 6216 CD Maastricht


Tel.: +31 (0)43 354 77 66
Fax: +31 (0)43 354 77 67
Web: www.bertram.nl
E-mail: