Bouwkundig onderzoek en advies

Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau dat sinds 1990 klaarstaat voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Jarenlange ervaring in advies, management en CAD maakt ons tot een all-round bouwkundig ingenieursbureau. Onze werkwijze kenmerkt zich door een efficiënte aanpak en persoonlijke benadering.


Keuringen & Opleveringen


Keuringen


Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. doet over het algemeen bouwtechnishe aankoop keuringen.
Dit is het eerst aangewezen middel om u een betrouwbaar- en objectief beeld van de technische- en bouwkundige staat van uw woning te geven. Veel kopers zullen een redelijke mate van zekerheid willen hebben, alvorens tot koop over te gaan. Door het opstellen van een keuringsrapport, zal dit de te nemen beslissing vereenvoudigen.

Ook om te voorkomen dat u als koper achteraf wordt aangesproken op verborgen gebreken is een bouwtechnische keuring aan te bevelen. Een bouwtechnische aankoop-keuring is tevens een sterk onderhandelingsargument, waarbij een relatief geringe investering u veel profijt op kan leveren.

Maar natuurlijk doen wij ook andere soorten keuringen zoals:

  • Bouwtechnische keuring NHG (Nederlandse Hypotheek Garantie)Opleveringen


Een oplevering is eigenlijk een controle op de uitgevoerde werkzaamheden. Vastgesteld wordt of deze conform de afspraken plaats hebben gevonden, of de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden voldoende is en of er geen andere gebreken zijn.

Bij een nieuwbouw zijn er vaak gebreken die door de aannemer hersteld dienen te worden. Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. begeleidt u bij de oplevering en verzorgen middels een rapportage een gedetailleerde opgave van de geconstateerde gebreken. Hierna heeft de aannemer gelegenheid om de gebreken te herstellen.

Vanwege onze expertise kunt u er zeker van zijn dat we zowel de gebreken vast weten te stellen alsmede bij herstel kunnen beoordelen of dit op de juiste wijze geschiedt. Daarnaast kan het ook gebeuren dat er kort na de oplevering nog gebreken ontstaan, ook hierbij is het raadzaam om een organisatie te kiezen die bekend is met de materie en het bouwbesluit. Het zal duidelijk zijn dat professionele ondersteuning u voor veel narigheid kan behoeden.


Email
EcoQuastor EcoQuastor


Projecten
(Klik op de afbeelding voor meer informatie)
Adviesbureau Bertram Maastricht BV
Postbus 2197 - 6201 CB Maastricht
Bezoekadres:
Dr. Bakstraat 89 - 6216 CD Maastricht


Tel.: +31 (0)43 354 77 66
Fax: +31 (0)43 354 77 67
Web: www.bertram.nl
E-mail: