Bouwkundig onderzoek en advies

Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau dat sinds 1990 klaarstaat voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Jarenlange ervaring in advies, management en CAD maakt ons tot een all-round bouwkundig ingenieursbureau. Onze werkwijze kenmerkt zich door een efficiënte aanpak en persoonlijke benadering.


Cordinatie & Planontwikkeling


Cordinatie & Planontwikkeling


De kennis en ervaring die Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. heeft opgedaan bij de ontwikkeling en realisatie van grote en kleine bouwprojecten kan worden ingezet bij de begeleiding van uw planontwikkelingen. Samen met de opdrachtgever kunnen ideen worden omgezet in uitvoerbare (bouw-)plannen.

Het opstellen van een ontwikkelingsplanning, het vaststellen van de noodzakelijke budgetten, het selecteren van eventuele adviseurs, het voeren van overleg met gemeente en provincie behoren tot de eerste werkzaamheden. Gedurende de verdere ontwikkelingen zal met name veel aandacht worden besteed aan het beperken van de te nemen risico's en het optimaliseren van het investeringsrendement.


Email
EcoQuastor EcoQuastor


Projecten
(Klik op de afbeelding voor meer informatie)
Adviesbureau Bertram Maastricht BV
Postbus 2197 - 6201 CB Maastricht
Bezoekadres:
Dr. Bakstraat 89 - 6216 CD Maastricht


Tel.: +31 (0)43 354 77 66
Fax: +31 (0)43 354 77 67
Web: www.bertram.nl
E-mail: