Bouwkundig onderzoek en advies

Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau dat sinds 1990 klaarstaat voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Jarenlange ervaring in advies, management en CAD maakt ons tot een all-round bouwkundig ingenieursbureau. Onze werkwijze kenmerkt zich door een efficiënte aanpak en persoonlijke benadering.


Brandveiligheid & Vergunningen


Brandveiligheid


Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. toetst of een gebouw of een bouwplan voldoet aan de geldende brandveiligheidsvoorschriften, zoals voorgeschreven in het Bouwbesluit.
Waar nodig worden d.m.v. digitale tekeningen en technische aanwijzingen, de benodigde aanpassingen inzichtelijk gemaakt , offertes aangevraagd en vervolgens wordt de uitvoering gecoördineerd.


Vergunningen


Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. kan namens de opdrachtgever de coördinatie en afhandeling verzorgen voor de aanvraag van alle mogelijke vergunningen die samenhangen me uw (nieuwe) huisvesting.

Gedacht kan worden aan de onderstaande vergunningen:

  • Bouwvergunningen

  • Sloopvergunningen

  • Rooivergunningen

  • MilieuvergunningenAfhankelijk van de vraagstelling van de opdrachtgever kunnen alle bijkomende werkzaamheden zoals bouwkundig tekenwerk en diverse berekeningen (denk hierbij aan EPN en daglicht) worden verricht. Voor specialistische vraagstukken werken wij samen met gerenommeerde adviesbureaus.

Ontruimingsplattegronden


Adviesbureau Bertram Maastricht B.V. stelt tevens digitale ontruimingsplattegronden op volgens de NEN 8112 en NEN 1414. De plattegronden kunnen eventueel worden aangeleverd in een bijbehorende lijst.

Voorbeeld van ontruimingsplattegrond:

OntruimingsplattegrondZie voor meer informatie over tekenwerk ook Cad-planuitwerking & Digitalisering.


Email
EcoQuastor EcoQuastor


Projecten
(Klik op de afbeelding voor meer informatie)
Adviesbureau Bertram Maastricht BV
Postbus 2197 - 6201 CB Maastricht
Bezoekadres:
Dr. Bakstraat 89 - 6216 CD Maastricht


Tel.: +31 (0)43 354 77 66
Fax: +31 (0)43 354 77 67
Web: www.bertram.nl
E-mail: